Hívj minket most

+36 21 201 0038 

Szállítás

A termékek szállítása a következő módon történhet: átvétel a gyártól (az ügyfél veszi el az árut), futárszolgálat igénybevételével (a futár által elfogadott maximális csomagméret a 4x9m-es hobbit-fóliasátornak felel meg) vagy célzott kiszállítás útján.

A megrendelt termékek az ország bármely részébe leszállíthatóak, a megrendelés küldésekor Ön által megadott szállítási és fizetési módszernek megfelelően. A termékek megfelelő és lezárt csomagolásban találhatóak, és a szállítás alatt, a leszállítás időpontjáig, beszerzési értékükre kötött biztosítással rendelkeznek.

Átvétel a gyártól

Rakodási dátum és időintervallum előzetes egyeztetése után, rakodható a megrendelt és kifizetett áru gyárunk udvarán. A szállítmányozási osztály közli Önnel a csomagok méreteire, súlyára és a szükséges raktérre vonatkozó részleteket. Az áruk berakodása ingyenes, feltéve ha villástargoncával berakható az autóra (általában az áru raklapra rőgzített és targoncával történő kezelésre kész).

Szállítás futárszolgálattal

A kissebb megrendelések (gyártási időt nem igénylő árú) a rendelés küldését követő munkanapon kerülnek kiszállításra, a 16:00 óráig elküldött megrendelések esetén. A pénteken leadott megrendelések hétfőn kerülnek leszállításra. Esetleges késések előfordulhatnak, a felvett áru kiszállítása a futárszolgálat felelőssége. A leszállítás KIZÁRÓLAG az URGENT CURIER SRL futárszolgálattal történik (Romániában), amellyel társaságunk együttműködési szerződést kötött, és amely door-to-door rendszerben dolgozik.

Ennek megfelelően a leszállítás időtartama nagy városokban 1-2 munkanap, és kis városokban 2-3 munkanap.

Kissebb rendelések (gyártást nem igénylő termékeink) nemzetközi futárszolgálattal történő szállítása esetében (külföldre történő szállítás), a szállítási idő kb. 4-5 munkanap.

Gyártási időt igénylő termékeink (fóliapalást, fóliasátor, szerkezeti elemek, öntöző berendezések stb.) kiszállítása, a gyártáshoz szükséges időtől függően 3-22 munknap közötti időintervallumra terjednek

A szállítási költségek a fizetési módszer függvényében változnak, eszerint: amennyiben utánvéttel kéri a csomag küldését, 16 lej utánvételi díj megfizetése szükséges (romániai rendelések esetében).

 Szállítási költségek - szállítási cím, a csomag súlya és nagysága függvényében változnak. A szállítási díjakat a futárszolgálat határozza meg, és megfizethetőek ÁTVÉTELKOR (vásárló által) vagy FELADÁSKOR (ebben az esetben a számla értékéhez hozzáadásra kerül a szállítási díj), mely utóbbi esetben alacsonyabb a szállítási költség, a S.C. SERE TRANSILVANIA S.A. és a futárszolgálat között megkötött szerződés értelmében.

Külföldi szállítás esetében, a szállítási költség is a megrendelt termékek számlájára kerül, és ennek teljes értékét kiszállítás előtt meg kell fizetni.

Mivel sok ügyfelünk nagy városoktól távol eső településekre kérelmezi a közvetlen leszállítást, a szállítási díjak egyes esetekben pótkilométerek felszámítását vonják maguk után.

A megrendelés befejezésekor cégünk képviselője felkeresi Önt telefonon, a megrendelés visszaigazolása és a szállítási költségekkel kapcsolatos díjak közlése érdekében.

Dedikált/célzott szállítás

A szállítást vagy a Vevő vagy a SERE Transilvania szállímányozó osztálya szervezi, aki közli a Vevővel a szállítmány súlyára és a szükséges rakodótérre vonatkozó adatokat. Az áruk berakodása ingyenes, feltéve ha villástargoncával berakható az autóra (általában az áru raklapra rőgzített és targoncával történő kezelésre kész).

Szállítást végző kamion Sere Transilvania feliratozással