Hívj minket most

+36 21 201 0038 

A Sere Transilvania terméklistáján szereplő fóliasátrak, fóliaházak és felszerelések a SEAP és AFIR portálokon keresztül is megvásárolhatók.
FIGYELEM!!! – az alább részletezett eljárások kizárólag a romániai vásárlásokra érvényesek!

 

SEAPReklámcsík a SEAP weboldalára adás-vétel céljából

Cégünk hivatalosan is jegyzett az Elektronikus Közbeszerzési Rendszerben (SEAP), így ezen az online felületen is megvásárolhatja bármelyik, általunk gyártott és forgalmazott terméket. A “Résztvevők” rovatban az alábbi azonosító adatokkal talál meg minket:

SERE TRANSILVANIA S.A.
Megye: Cluj
Adószám: RO25674938
Típus: Ajánlattevő

Ha a SEAP portálon keresztül szeretné bonyolítani a beszerzést, a megvásárolni kívánt termékek nevét küldje el nekünk a +40 264 401 122-es telefonszámon vagy az office@seretransilvania.ro e-mail címen. Miután ellenőriztük kérését, kereskedelmi ajánlatot teszünk, mely jóváhagyása/elfogadása esetén a terméke(ke)t felvesszük a SEAP katalógusba, Önnel pedig közöljük a termék katalógusban szereplő nevét és CPV kódját.

 

AFIR
Reklámcsík az AFIR weboldalon keresztül történő vásárláshoz

Amennyiben az AFIR portált használná termékeink megvásárlására, felhívjuk figyelmét, hogy az ott feltüntetett árak tartalmazzák az ország bármely pontjára érvényes szállítási és telepítési költségeket!

Egyes termékek már szerepelnek az AFIR portálon a 16 Kategóriában – “Mezőgazdasági gépek”, a 166. Csoportban- “Szakosodott mezőgazdasági gépek”, a 16600000-1 számkód alatt. Amennyiben a már felsorolt termékeink között nem szerepel az Önnek szükséges szerkezet, egyeztessen eladó kollégáinkkal egy személyre szabott árajánlatot, mely értéke magába foglalja majd az ország bármely pontjára érvényes szállítási és telepítési költségeket.

 

Tanácsok a fóliasátor és fóliaház elhelyezéséhez

 

1. A terep egyenletessége

A megrendelő feladata a fóliaház/fóliasátor elhelyezésére szánt terület előkészítése. Ennek, ideális esetben, laposnak kellene lennie. Két meggondolásból sem szabadna a fóliaházat lejtős felületre építeni: egyrészt a 4mm/m-nél nagyobb lejtőre telepített szerkezet szilárdsága meggyengülhet, másfelől pedig egyenlőtlen lesz az öntözés, aminek negatív következményei lesznek a növények fejlődésére nézve.

2. Közművesítés

A fóliasátor elhelyezésénél fontos figyelembe venni az áram- és vízforrások közelségét, azok bevezetését a melegházba, valamint az öntözőrendszerekből származó vízfölösleg és/vagy szennyvíz elvezetését.
Mível a téli termesztéshez legalább napi 6 óra napfény javasolt, győződjön meg arról, hogy semmi nem árnyékolhatja a fóliaházat/fóliasátrat, mint például egy erdő, terebélyes fa vagy magas épület.

3. Engedélyeztetés

A vevő felelőssége, hogy a helyi és nemzeti hatóságoktól beszerezze a szükséges meghatalmazásokat, mint építési engedély vagy bármilyen más jellegű engedély, beleértve a Sere Transilvania SA-tól vásárolt és telepített termékek után járó adó befizetését.További információért keressen minket a +40 264 401 122-es telefonszámon vagy töltse ki az alábbi űrlapot: