Hívj minket most

+36 21 201 0038 

Összeszerelés

Az általunk gyártott és forgalmazott fóliaházak és profi fóliasátrak összeszerelési költségeit nem tartalmazza az online üzletben feltüntetett ár. Az összeszerelési szolgáltatások elvégzése érdekében partnercégeinket tudjuk ajánlani.

A hobbi, de a profi fóliasátrak esetén is, az összeszerelés viszonylag egyszerű (teleszkópos összekapcsolások, csavarokkal történő rögzítés, hegesztés nélkül), és ügyfeleink többsége a "csináld magad" összeszerelési módot választja, ugyanis egy átfogó, képekkel tűzdelt telepítési útmutatót bocsájtunk rendelkezésükre.

Igény esetén, térítés ellenében, műszaki segítséget nyújtunk vagy "kulcsrakész" beszerelést is ajánlhatunk. A telepítés négyzetméter ára projektenként változhat, mível a telephely távolságától és a fóliaház alapterületének nagyságától, valamint felszereltségétől függően kerül kiszámításra.

A több hajós fóliaházak összeszerelése igencsak bonyolult, főként ha olyan rendszereket is figyelembe szükséges venni, mint az árnyékoló ernyőrendszerek, automatizált gerincszellőzők, hidroponikus öntözőrendszerek, stb. Ez esetben ajánlott a műszaki segítség, amennyiben nem választják a professzionális szerelőcsapatot.

Telepítéshez műszaki segítséget nyújtó kollégák