Kosár

0
Nincs termék a kosárban.

0

×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Összeszerelés

Az általunk gyártott és forgalmazott fóliaházak és profi fóliasátrak összeszerelési költségeit nem tartalmazza az online üzletben feltüntetett ár. Az összeszerelési szolgáltatások elvégzése érdekében partnercégeinket tudjuk ajánlani.

A hobbi, de a profi fóliasátrak esetén is, az összeszerelés viszonylag egyszerű (teleszkópos összekapcsolások, csavarokkal történő rögzítés, hegesztés nélkül), és ügyfeleink többsége a "csináld magad" összeszerelési módot választja, ugyanis egy átfogó, képekkel tűzdelt telepítési útmutatót bocsájtunk rendelkezésükre.

Amennyiben Önnek igénye van rá, műszaki segítséget nyújtunk (irányadó ár 100  euró + ÁFA ártól kezdődően / nap + kiszállás + szállás és ellátás) vagy "kulcsrakész" összeszerelést biztosítunk (irányadó ár 4-7 euró/nm ártól kezdődően, a távolságtól és a felülettől függően).

A több hajós fóliaházak összeszerelése igencsak bonyolult, főként ha olyan rendszereket is figyelembe szükséges venni, mint az árnyékoló ernyőrendszerek, automatizált gerincszellőzők, hidroponikus öntözőrendszerek, stb. Ez esetben ajánlott a műszaki segítség, amennyiben nem választják a professzionális szerelőcsapatot. A szerkezet összeszerelésének irányadó ára 4 euró/nm ártól kezdődik, a választott műszaki megoldás, a fóliaház kiegészítő rendszerei, a távolság és a felület függvényében.

 Asistenta

Sere Transilvania on Google Maps
© S.C. Sere Transilvania S.A. Minden jóg fenntartva