Hívj minket most

+36 21 201 0038 

Összeszerelés

Az általunk gyártott és forgalmazott fóliaházak és profi fóliasátrak összeszerelési költségeit nem tartalmazza az online üzletben feltüntetett ár. Az összeszerelési szolgáltatások elvégzése érdekében partnercégeinket tudjuk ajánlani.

A hobbi, de a profi fóliasátrak esetén is, az összeszerelés viszonylag egyszerű (teleszkópos összekapcsolások, csavarokkal történő rögzítés, hegesztés nélkül), és ügyfeleink többsége a "csináld magad" összeszerelési módot választja, ugyanis egy átfogó, képekkel tűzdelt telepítési útmutatót bocsájtunk rendelkezésükre.

Amennyiben Önnek igénye van rá, műszaki segítséget nyújtunk (irányadó ár 100  euró + ÁFA ártól kezdődően / nap + kiszállás + szállás és ellátás) vagy "kulcsrakész" összeszerelést biztosítunk (irányadó ár 4-7 euró/nm ártól kezdődően, a távolságtól és a felülettől függően).

A több hajós fóliaházak összeszerelése igencsak bonyolult, főként ha olyan rendszereket is figyelembe szükséges venni, mint az árnyékoló ernyőrendszerek, automatizált gerincszellőzők, hidroponikus öntözőrendszerek, stb. Ez esetben ajánlott a műszaki segítség, amennyiben nem választják a professzionális szerelőcsapatot. A szerkezet összeszerelésének irányadó ára 4 euró/nm ártól kezdődik, a választott műszaki megoldás, a fóliaház kiegészítő rendszerei, a távolság és a felület függvényében.

Asistenta la montaj sera sau solar