Hívj minket most

+36 21 201 0038 

Hogyan fizetek?

MINDEN külföldről érkező rendelés esetében, a fizetés, a kiszállítás elindítását megelőzően történik: banki utalással vagy székhelyünkön készpénzzel/bankkártyával.

EU-s (közösségi) adószámmal rendelkező külföldi vásárlóink esetében, a vásárolt termék nettó értéke kerül kiszámlázásra, így megspórolhatják a román ÁFÁ-t (19%)!

Külföldre való szállítás

Kisebb csomagok esetében a szállítás nemzetközi futárszolgálattal, nagyobb tömegű rendelések esetében pedig, fuvarozó partnereink által történik (kamionos szállítás).

A következő fizetési módszerek állnak rendelkezésére:

  1. Közvetlenül a székhelyen: készpénzzel vagy bankkártyával történő fizetés
  2. Utánvéttel, a futárszolgálat általi leszállítás időpontjában (csak romániai vásárlók esetében érvényes)
  3. Számlapénzes fizetés banki átutalással (díjbekérő-, előleg- vagy áruszámla alapján)
  4. Klasszikus online bankkártyás fizetés.


1. K
özvetlenül a székhelyünkön történő fizetés: készpénzzel vagy bankkártyával

Amennyiben személyesen kívánja átvenni a termékeket székhelyünkről, fizethet készpénzzel vagy bankkártyával. A megrendelés átvételekor megfizetheti a teljes összeget, vagy megmunkálást/gyártást igénylő és/vagy 1.000 lejes (külföldi vásárlók esetében 200 Eurós) bruttó értéket meghaladó vásárlások esetén, a megrendelés leadásakor megfizeti az érték 60%-át (előleg), a hátralévő 40%-ot pedig törlesztheti székhelyünkön a termékek átvételekor  készpénzzel / bankkártyával vagy választhat a többi fizetési módszer közül.


2. Utánvéttel, a futárszolgálat általi leszállítás időpontjában 
(csak romániai vásárlók esetében érvényes)

A megrendelés értékét a futárszolgálat képviselőjének fizeti ki, a csomag átvételének időpontjában - utánvéttel feladott küldésnek is nevezik. Az ár megtérítése lej pénznemben történik, a megrendelt termékek ellenértékét és a szállítási költséget képviseli. Az utánvéttel feladott csomag kifizetésére vonatkozó további részletekért, tekintse meg a honlap kezdőlapján található “Szállítás” menüpontot.

Amennyiben az utánvéttel küldött csomagok teljes értéke nem haladja meg az 1.000 lejes bruttó összeget, ez az érték megfizethető a leszállítás időpontjában. Így, az 1.000 lejes bruttó értéket meghaladó megrendelések esetén, szükséges egy minimum 60%-ot kitevő előleg fizetése banki utalással, a fennmaradó összeg pedig  a futárszolgálat képviselőjének lesz átadva, általunk kiálított számla és nyugta / pénztárblokk ellenében.


3. Számlapénzes fizetés banki átutalással (díjbekérő-, előleg- vagy áruszámla alapján)

Banki utalással történő kifizetés esetében a Sere Transilvania kibocsát egy díjbekérő (proforma) számlát, miután az ügyfél a megrendelést egy értékesítési tanácsadónknak telefonon visszaigazolta. A számla eredeti példányát a csomagban küldjük. A termékeket, a kibocsátott proforma számla értékének, az alábbi bankszámlán történő jóváírását követően szállítjuk le.

Cég megnevezése: SC Sere Transilvania SA
Adószám: RO25674938

 

Bank: Raiffeisen Bank, Agenția Gării, Cluj-Napoca

Fiók (RON): RO25 RZBR 0000 0600 1839 6575

Fiók (EUR): RO14 RZBR 0000 0600 1839 6579

Fiók (HUF): RO22 RZBR 0000 0600 2556 4347

Swift: RZBRROBU

 

Trezorerie

RO93 TREZ 2165 069X XX02 4716


A kifizetés román Lej-ben-, külföldi rendelések esetében Euróban vagy Forintban történik, és a megrendelt termékek ellenértékét, valamint a szállítási költséget képviseli.


4. Online bankkártyás fizetés

Webáruházunk, www.foliasatrak.hu, bankkártyás fizetési lehetőségnek a Plationline.ro szolgáltatásait veszi igénybe. Az internetes fizetés teljes biztonságban zajlik, úgy személyi-, mint céges bankkártyával.  Webáruházunk a VISA (Classic és Electron), MASTERCARD (beleértve a Maestro kártyákat is, ha van CVV2/CVC2 érvényesítési kódjuk) fogadja el.

A fizetés, egy biztonságos online tranzakció-feldolgozási rendszeren alapul, amely adatvédelmet, megbízhatóságot és egyszerűséget kínál a termékek és szolgáltatások internetes vásárlásánál. A kártyaadatok feldolgozása kizárólag a bank fizetőoldalán keresztül történik, webáruházunk nem kér és nem tárol semmilyen adatot kártyájára vonatkozóan.

Fontos!  Az online bankkártyás fizetésnek nincs külön díja!

Adatai bíztonságát az is garantálja, hogy a PlatiOnline nem tárolja a kártya bizalamas adatait, hanem titkosítva küldi el azokat a feldolgozó bankhoz. Függetlenül, hogy milyen pénznem van a számláján, az ügyletek lejben történnek, a kártyáját kibocsátó bank árfolyamán. A kifizetett összeg a megrendelt termékek értékét képviseli, amihez esetenként hozzáadódik a szállítási költség.

Kártyás fizetés esetén a számlakivonaton a tranzakció „foliasatrak” név alatt jelenik majd meg.