Kosár

0
Nincs termék a kosárban.

0

×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

A megrendelt termékek az ország bármely részébe leszállíthatóak, a megrendelés küldésekor Ön által megadott szállítási és fizetési módszernek megfelelően. A termékek megfelelő és lezárt csomagolásban találhatóak, és a szállítás alatt, a leszállítás időpontjáig, beszerzési értékükre kötött biztosítással rendelkeznek.

A kissebb megrendelések (gyártási időt nem igénylő árú) a rendelés küldését követő munkanapon kerülnek kiszállításra, a 16:00 óráig elküldött megrendelések esetén. A pénteken leadott megrendelések hétfőn kerülnek leszállításra.

Gyártási időt igénylő termékeink (fóliapalást, fóliasátor, szerkezeti elemek, öntöző berendezések stb.) kiszállítása, a gyártáshoz szükséges időtől függően 3-22 munknap közötti időintervallumra terjednek.

A leszállítás KIZÁRÓLAG az URGENT CURIER SRL futárszolgálattal történik (Romániában), amellyel társaságunk együttműködési szerződést kötött, és amely door-to-door rendszerben dolgozik. Ennek megfelelően a leszállítás időtartama nagy városokban 1-2 munkanap, és kis városokban 2-3 munkanap.

Kissebb rendelések (gyártást nem igénylő termékeink) nemzetközi futárszolgálattal történő szállítása esetében (külföldre történő szállítás), a szállítási idő kb. 4-5 munkanap.

A szállítási költségek a fizetési módszer függvényében változnak, eszerint: amennyiben utánvéttel kéri a csomag küldését, 16 lej utánvételi díj megfizetése szükséges (romániai rendelések esetében). 

Szállítási költségek

 A szállítási cím, a csomag súlya és nagysága függvényében változnak. A szállítási díjakat a futárszolgálat határozza meg, és megfizethetőek ÁTVÉTELKOR (vásárló által) vagy FELADÁSKOR (ebben az esetben a számla értékéhez hozzáadásra kerül a szállítási díj), mely utóbbi esetben alacsonyabb a szállítási költség, a S.C. SERE TRANSILVANIA S.A. és a futárszolgálat között megkötött szerződés értelmében.

Külföldi szállítás esetében, a szállítási költség is a megrendelt termékek számlájára kerül, és ennek teljes értékét kiszállítás előtt meg kell fizetni.

Mivel sok ügyfelünk nagy városoktól távol eső településekre kérelmezi a közvetlen leszállítást, a szállítási díjak egyes esetekben pótkilométerek felszámítását vonják maguk után.

A megrendelés befejezésekor cégünk képviselője felkeresi Önt telefonon, a megrendelés visszaigazolása és a szállítási költségekkel kapcsolatos díjak közlése érdekében.

Sere Transilvania on Google Maps
© S.C. Sere Transilvania S.A. Minden jóg fenntartva