Kosár

0
Nincs termék a kosárban.

0

×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Hogyan fizetek?

Hogyan fizetek?

Három fizetési módszer közül választhat:

1. Készpénzzel/bankkártyával történő fizetés közvetlenül a székhelyen

2. Utánvéttel, a futárszolgálat általi leszállítás időpontjában (csak romániai vásárlók esetében érvényes)

3. Fizetési megbízással, banki átutalással (számla ellenében)

Külföldről érkező rendelések minden esetében, a fizetés – banki utalással, vagy készpénzzel/bankkártyával (székhelyünkön)  –  a kiszállítás elindítását megelőzően történik.

Eu-s (közösségi) adószámmal rendelkező külföldi vásárlóink esetében, a vásárolt termék nettó értéke kerül kiszámlázásra, így megspórolhatják a román ÁFÁT (19%)!

Készpénzzel/bankkártyával történő fizetés közvetlenül a székhelyen

Amennyiben személyesen kívánja átvenni a termékeket székhelyünkön, közvetlenül fizethet készpénzzel vagy bankkártyával. A megrendelés átvételekor megfizetheti a teljes összeget, vagy, 1.000 lej (külföldi vásárlók esetében 200 Euró) bruttó értéket meghaladó vásárlások esetén, a megrendelés leadásakor megfizeti az érték 40%-át (előleg), és a hátralévő 60%-ot vagy készpénzzel / bankkártyával fizeti meg közvetlenül a székhelyünkön, a termékek átvételekor, vagy választhat a másik két fizetési módszer közül.

Utánvéttel, a futárszolgálat általi leszállítás időpontjában (csak romániai vásárlók esetében érvényes)

A megrendelés értékét a futárszolgálat képviselőjének fizeti meg, a csomag átvételének időpontjában. Utánvéttel feladott küldésnek is nevezik. A kifizetés lej pénznemben történik, és a megrendelt termékek ellenértékét  + a szállítási költséget képviseli. Az utánvéttel feladott csomag kifizetésére vonatkozó további részletekért, tekintse meg a honlap kezdőlapján található Szállítás menüpontot. Az utánvéttel küldött csomagok teljes értékének megfizetése a leszállítás időpontjában az 1.000 lej bruttó értéket meg nem haladó vásárlások esetén lehetséges. 1.000 lej bruttó értéket meghaladó megrendelések esetén, 40%-ot kitevő előleg megfizetése szükséges fizetési megbízással, és a hátralévő összeget a futárszolgálat képviselőjének adja át.

Külföldre való szállítás

Kissebb csomagok esetében a szállítás nemzetközi futárszolgálattal, nagyobb tömegű rendelések szállítása fuvarozó partnereink által történik (kamionos szállítás).

Banki átutalás

A fizetési megbízással történő kifizetés a megrendelés értékesítési tanácsadó általi telefonos visszaigazolása után a Sere Transilvania által kibocsátott proforma számla alapján lehetséges. A számla eredeti példányát a csomagban küldjük meg. A termékeket a kibocsátott proforma számla értékének alábbi bankszámlán történő jóváírását követően szállítjuk le.

Cég megnevezése: SC Sere Transilvania SA

Bank: Raiffeisen Bank, Agentia Garii, Cluj-Napoca

Lejes bankszámlaszám: RO25 RZBR 0000 0600 1839 6575

Eurós bankszámlaszám: RO14 RZBR 0000 0600 1839 6579

Adószám: RO25674938

Swift: RZBRROBU

A kifizetés román Lej-ben-, külfoldi rendelések esetében Euróban vagy Forintban történik, és a megrendelt termékek ellenértékét + a szállítási költséget képviseli.

Sere Transilvania on Google Maps
© S.C. Sere Transilvania S.A. Minden jóg fenntartva